Aktuality - ZŠ Gajdošova

Aktuality

Poslední přihlášky a odhlášky stravy v roce 2018

Uzávěrka posledních přihlášek a odhlášek stravy bude 19.12. 2018 ve 12 hod., po tomto čase nebude možné stravu přihlásit ani odhlásit. Vyzvednutí do kastrůlků je možné vždy od 11-13 hod.

Příjemné a pohodové svátky Vám všem přeje kolektiv školní jídelny.

Organizace výuky - pátek 21.12.2018

Dobrý den,

posíláme Vám informace k organizaci výuky v poslední školní den roku 2018, tedy v pátek 21.12..

Celý pátek bude třídnický systém. Školní družina pracuje v běžném režimu.

První stupeň končí v průběhu 4. vyučovací hodiny. Kdo nechodí na oběd, končí v momentě kdy ostatní dětí odchází na oběd.

Druhý stupeň končí v průběhu 5. vyučovací hodiny. Kdo nechodí na oběd, končí v momentě kdy ostatní dětí odchází na oběd.

Odchody na oběd proběhnou následujícím způsobem:

Číst dál: Organizace výuky - pátek 21.12.2018

Volná místa v kroužcích

V průběhu září se nám podařilo rozjet většinu volnočasových aktivit, máme jich celkem 40. Je zde ještě možnost se do některých kroužků dohlásit a to do těchto:

  • Výtvarné dílničky - středa (14.00 -  16.00) - určeno pro 2. - 9. ročník + velmi šikovné děti 1. ročník - kontaktujte Blanku Klossovou
  • Deskové hry - středa (15.00 - 16.00) - určeno pro 2. - 9. ročník + velmi šikovné děti 1. ročník - kontaktujte Evu Sýkorovou
  • Sportík III. - pondělí (15.00 - 16.00) - určeno pro 1. - 3. ročník - kontaktujte Lucii Petráškovou
  • Sportík IV. - pátek (14.00 - 15.00) - určeno pro děti 1. - 3. ročník - kontaktujte Lucii Petráškovou
  • Sportík V. - středa (13.00 - 14.00) - určeno pro děti 1. - 3. ročník - kontaktujte Zuzku Mikešovou
  • Pohybovky - středa (14.00 - 15.00) - určeno pro děti 4. - 7. ročník - kontaktujte Zuzku Mikešovou
  • Míčová přípravka - pondělí (16.00 - 17.30) - určeno pro děti 3. - 6. ročník - kontaktujte Lucii Petráškovou
  • Dramatický kroužek "sTvořílek". - středa (15.30 - 17.00 nebo čtvrtek 14.00 - 15.30) určeno pro děti 4. - 7.  ročník - kontaktujte Ivetu Barákovou

Pro bližší info kontaktujte odpovědnou osobu, nejlépe emailem viz sekce KONTAKTY.